Vi tilbyr en rekke tjenester. Nedenfor har vi listet opp noen.

Nybygg

Går du med planer om å bygge hus, eller kanskje bygge på? Vi tegner og planlegger sammen med våre kunder for å sikre at kundens behov og ønsker blir innfridd ved realisering av boligdrømmen.

Rehabilitering

Eldre bygg har behov for litt ekstra kjærlighet. Vi hjelper deg med å tilpasse boligen din endret livsituasjon eller å gi nytt liv til en nedslitt bolig. Ta kontakt så finner vi ut hva som er ditt behov.

Ombygging

Vi utfører ombygging av både private boliger og butikker.
Et av våre prosjekter er byggingen av H&Ms nye butikk i Ålesund sentrum. Utover dette så har vi lang er erfaring med bygging og ombygging av butikker, både på Amfi Moa og Ålesund Storsenter.

 

Bytte av kledning/fasade

Klimaet på kysten gir fasadene på sunnmøre ekstra tøffe påkjenninger. Dette kan resultere i utettheter og/eller for høyt fuktopptak i treverket som over tid kan gi råteskader.En fasaden har på lik linje med et tak en viss levetid, og det kan være lurt å skifte fasaden for å begrense skadene på andre konstruksjonsdeler.

Utskifting av dører og vindu

Her er vi ganske fleksibel, vi kan ordne hele prosessen om ønskelig, fra kjøp av dører, demontering og fjerning av eksisterende, samt installasjon av ny løsning. Vi har lang erfaring med arbeider for å skifte både innerdører, ytterdører og industridører.

Bytte av tak

Et normalt tak har levetid fra 20 til 30 år avhengig av type. Etter dette er taket på overtid. Det kan da være lurt å vurdere og bytte taket. På den måten unngår du uhyggelige overraskelser senere og begrenser skadene fra en eventuell vannlekkasje. Kanskje vil du etterisolere taket i samme prosessen?

Tømrerarbeider

Uavhengig av størrelse på jobben så fikser vi det meste innen tømrerarbeider. Det kan være at du ønsker å begrense egeninnsatsen noe, eller ønsker fagfolk for å sikre et godt grunnlag du selv kan jobbe videre på. Men husk at du selv alltid er ansvarlig for den jobben du utfører selv. Vi utfører jobben forskriftsmessig og til avtalt pris.